Openingsdagen en -tijden

Bonsai Café NL is geopend elke 1e zaterdagmiddag van de maand van 13.00-16.00 uur. In juli en augustus zijn we gesloten.

De dagen dat we open zijn:
9 september, 6 oktober, 3 november, 1 december 2012 en 5 januari, 2 februari, 2 maart, 6 april, 4 mei, 1 juni niet i.v.m. de tentoonstelling Bonsai van het Westen - dan wijken we uit naar 8 juni, 7 september, 5 oktober, 2 november en 7 december 2013.

zondag 3 juni 2012

Bonsai van het Westen

Het was een geweldig weekend. We hebben met volle teugen genoten van de tentoonstelling Bonsai van het Westen, van al het moois wat ons werd geboden, maar vooral van de stand van Deshima Bonsai Studio. 
Bonsai Café NL had zich ingespannen te laten zien waar we voor staan. Een ontmoetingsplaats voor bonsailiefhebbers. Om een kleine maar sfeervolle indruk te krijgen, zijn highlights in een slideshow geplakt. Klik op de slideshow in de rechter kolom en op de knop om het beeld groter te maken 
en geniet!
Door onze eigen tokonoma, met daarin een bonsai die symbool staat voor vriendschap en groeikracht, met een doorlopende digitale show en onze persoonlijke inzet, hebben we veel vrienden ontmoet en respons van bezoekers mogen ontvangen.
 Het heeft ons goed gedaan te weten dat zoveel mensen ons initiatief ondersteunen.
 Normaal gesproken opent Bonsai Café NL elke 1e zaterdagmiddag van de maand haar deuren voor u, 
alleen wilden wij dit weekend ruimte maken voor de tentoonstelling Bonsai van het Westen
en daarom

nodigen wij u uit voor 
a.s. zaterdagmiddag 9 juni 
om na te praten over dit weekend, zonder enige verplichting te komen werken aan eigen bomen of te genieten van al het moois Deshima Bonsai Studio biedt.
Tot a.s. zaterdag!

Geen opmerkingen: