Openingsdagen en -tijden

Bonsai Café NL is geopend elke 1e zaterdagmiddag van de maand van 13.00-16.00 uur. In juli en augustus zijn we gesloten.

De dagen dat we open zijn:
9 september, 6 oktober, 3 november, 1 december 2012 en 5 januari, 2 februari, 2 maart, 6 april, 4 mei, 1 juni niet i.v.m. de tentoonstelling Bonsai van het Westen - dan wijken we uit naar 8 juni, 7 september, 5 oktober, 2 november en 7 december 2013.

dinsdag 13 maart 2012

Workshop Deshima Bonsai Zaterdag 10 Maart

En toen waren daar de eerste tekenen van de aankomende lente! Een nieuw seizoen waarin de zon weer moet gaan schijnen na een donkere tijd…
Scherven maken plaats voor nieuwe potten en contacten, want er is weer volop ge(net)werkt en netjes gewerkt.
Naast een aantal vaste workshoppers ook weer een aantal nieuwe gezichten, zo waren er tijdens het middagdeel deelnemers die elkaar kennen vanuit BONSAI EMPIRE. Geweldig om te zien dat bonsai vanuit verschillende invalshoeken een geweldige passie en verbindende factor kan zijn, en dat allemaal in de prachtige bonsai studio van Deshima Bonsai.
Kortom weer een topdag!
Omdat Bonsai Café een ontmoetingsplaats is -in welke vorm dan ook- voor liefhebbers van bonsai, willen wij digitale bezoekers hierbij graag verwijzen naar de website van
Naast een prachtige website met het doel verspreiden van kennis van bonsai is er ook een forum waarin bonsai gerelateerde zaken met elkaar gedeeld worden. Onze bonsaivrienden van Bonsai Empire zijn inmiddels ook uitgenodigd voor Bonsai Café NL!
Teunis Jan weer complimenten voor delen van je kennis en passie in een zeer inspirerende omgeving en prettige atmosfeer.

1 opmerking:

Youri van Pinxteren zei

Het was zeker een geslaagde dag, prettige sfeer en veel geleerd!

Groetjes,
Youri