Openingsdagen en -tijden

Bonsai Café NL is geopend elke 1e zaterdagmiddag van de maand van 13.00-16.00 uur. In juli en augustus zijn we gesloten.

De dagen dat we open zijn:
9 september, 6 oktober, 3 november, 1 december 2012 en 5 januari, 2 februari, 2 maart, 6 april, 4 mei, 1 juni niet i.v.m. de tentoonstelling Bonsai van het Westen - dan wijken we uit naar 8 juni, 7 september, 5 oktober, 2 november en 7 december 2013.

woensdag 22 februari 2012

Een impressie en belangrijk nieuws

Een van onze trouwe bezoekers schreef onderstaande impressie.
Na een (te) warme januari maand is de winter in februari dan (uit)eindelijk losgebarsten. Gelukkig viel de dooi op tijd in om de eerste workshop van 2012 bij Deshima Bonsai Studio door te kunnen laten gaan.
Een select gezelschap vaste workshoppers had weer een variëteit aan soorten en stijlen (pre)bonsai meegenomen. Werkelijk prachtige yamadori, in- en uitheemse bomen, meerstammig en shohin, Pinus, Tamerisk, Taxus.... 
eigenlijk alles dat bonsai zo boeiend maakt.
Onder deskundig oog van Teunis Jan zijn bij alle deelnemers weer flinke stappen gezet, ook zijn de eerste selecties gemaakt uit de nieuwe collectie handgemaakte potten.
 Kortom een zeer geslaagde en aangename start van het nieuwe bonsaijaar!
En dan nu het belangrijke bericht om aandacht aan te besteden en in de agenda te noteren:
zaterdag 3 maart a.s. van 13.00 - 16.00 uur 
Bonsai Café NL
bij Deshima Bonsai Studio in Nieuwerkerk a/d IJssel.
Geen cursus, geen entree, geen lidmaatschap,
met bonsaivrienden werken aan je eigen bomen.
tot ziens!

2 opmerkingen:

Peter zei

Afgelopen zaterdag weer een top bonsai dag gehad! Leuk om met 'oude' bekende bij te praten en energie te winnen uit de bomen.. Echt groene energie!! Grt Peter

Rennie zei

Wat een heerlijke foto's en wat een gezelligheid!