Openingsdagen en -tijden

Bonsai Café NL is geopend elke 1e zaterdagmiddag van de maand van 13.00-16.00 uur. In juli en augustus zijn we gesloten.

De dagen dat we open zijn:
9 september, 6 oktober, 3 november, 1 december 2012 en 5 januari, 2 februari, 2 maart, 6 april, 4 mei, 1 juni niet i.v.m. de tentoonstelling Bonsai van het Westen - dan wijken we uit naar 8 juni, 7 september, 5 oktober, 2 november en 7 december 2013.

woensdag 1 februari 2012

British Shohin Association Exhibition

Op 11 en 12 maart wordt in Willowbog Farm, Wark/Hexham de British Shohin Association Annual Exhibition gehouden. Tijdens de Noelanders Throphy hebben we van de secretaris van de Association Mr. Graham Walker begrepen, dat deze tentoonstelling een unieke gelegenheid is om een indruk te krijgen van de Engelse kwaliteit van bonsai c.q. Shohin.


We hebben het e.e.a. uitgezocht en een meest logisch reisschema is: op vrijdag 9 maart met DFDS vertrekken van IJmuiden naar NewCastle en op maandagochtend aankomen in IJmuiden. Dat is qua te besteden tijd het meest efficiënt; dus incl. een hotelovernachting op het Engelse vasteland. Doe je dat niet, dan kun je met veel gehaast een paar uurtjes op de show doorbrengen en dat is eigenlijk zonde van de investering.

De retourovertocht met auto en incl. 2x overnachting op de boot kost zo'n € 360 voor 2 personen (excl. ontbijt en diner). Een overnachting in een Engels hotel voor 2 personen kost ongeveer € 80/90.

Enkele bonsailiefhebbers onder ons gaan naar deze tentoonstelling in Engeland. Mocht u interesse hebben of meer informatie wensen, stuur dan een mail naar
bonsaicafenl@ziggo.nl.

noteer vast in uw agenda.............
a.s. zaterdag 4 februari vanaf 13.00 uur Bonsai Café NL bij Deshima Bonsai Studio


1 opmerking:

Peter zei

Bedankt voor deze tip!!
Leuk om elkaar als bonsai liefhebbers - ook via dit medium -op de hoogte te houden van de (inter)nationale bonsai ontwikkelingen. Tot zaterdag bij de eerste 'Bonsai Café NL’ middag bij Deshima in N’kerk!!